MAKTABGACHA TAʼLIMNI BOSHQARISH VA HAMKORLIKNING YANGI MODELLARI: INNOVATSION YONDASHUV VA AMALIY ISTIQBOLLAR (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tizimida hamkorlikni tashkil etishning zamonaviy modellari, ularning ilmiy-nazariy asoslari va amaliy tatbiqi tahlil qilingan. Xususan, davlat–xususiy sheriklik, ota-ona bilan strategik hamkorlik, tarmoqlararo integratsiya, raqamli hamkorlik hamda jamoatchilik ishtirokini kuchaytirish modellarining mazmuni ochib berilgan. Shuningdek, mazkur modellarni joriy etish mexanizmlari va taʼlim sifatiga taʼsiri ilmiy jihatdan asoslab berilgan.