MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA BOSHQARUVNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI VA XALQARO TAJRIBALAR (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida boshqaruvning zamonaviy yondashuvlari, raqamli boshqaruv, loyiha asosida menejment, inklyuziv taʼlimni tashkil etish hamda ilgʻor xalqaro tajribalar tahlil etilgan. Finlyandiya, Yaponiya, Kanada, Singapur kabi davlatlarning maktabgacha taʼlim boshqaruvi modellaridan Oʻzbekiston taʼlim tizimi uchun samarali jihatlar oʻrganilgan. Maqolada PF–60-son Farmon va boshqa hukumat qarorlariga tayangan holda milliy tizimning rivojlanish istiqbollari ilmiy asoslangan.