XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA BOʻLAJAK TARBIYACHILARNI TAYYORLASHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada boʻlajak tarbiyachilarning  oʻz-oʻzini rivojlantirish uchun kasbiy kompetentligini shakllantirishda xalqaro tajribalarni oʻrganish natijalariga  koʻra taʼlimning xalqaro standart tasniflagichi asosida boʻlajak tarbiyachilarni tayyorlashning didaktik imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan.