MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA TAʼLIM SIFATINI OSHIRISHDA TARBIYACHI-PEDAGOG OBRAZI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida taʼlim sifatini oshirishda tarbiyachi-pedagogning oʻrni, bolalarni rivojlantirishning oʻziga xos xususiyatlari, bola faoliyatini tashkil etish borasida fikrlar yoritilgan