ILGʻOR ISH TAJRIBANI OʻRGANISH, UMUMLASHTIRISH VA OMMALASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada MTTda ilgʻor ish tajribalarni oʻrganish va ommalashtirish pedagoglarning kasb mahoratlarini takomillashtirish, taʼlimiy faoliyatni tashkil etish, tarbiyalanuvchilarga taʼlim-tarbiya berishning yangi zamonaviy usullarini ishlab chiqish va amaliyotga tatbiq etish toʻgʻrisida maʼlumotlar berilgan