ZAMONAVIY RAHBAR KASBIY FAOLIYAT MADANIYATI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada  MTT rahbarlarning boshqaruv jarayonida egallashi kerak boʻlgan kasbiy madaniyati, kasbiy faoliyat madaniyati  kriteriyalari, pedagogik jarayonda qoʻllaniladigan yondoshuvlar, kasbiy etiket qoidalari haqida maʼlumotlar berilgan.