MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ekologik madaniyatni shakllantirish, tabiat va atrof muhitga, tirik jonzotlarga boʻlgan ijobiy yondoshuvlar hamda mehr shavqat hissini rivojlantirish toʻgʻrisida ma;lumotlar berilgan.