MAKTABGACHA TAʼLIMDA MILLIY QADRIYATLAR VA GLOBAL KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISHDA MUSIQIY MADANIYAT VA FOLKLOR IJROSINING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha taʼlimda musiqiy madaniyat va folklor ijrosining milliy qadriyatlarni hamda global kompetensiyalarni shakllantirishdagi muammosiga bagʻishlangan. Interkultural taʼlim tobora ommalashib borayotgan boʻlsa-da, anʼanaviy musiqiy ifoda va folklor amaliyoti bir vaqtning oʻzida oʻquvchilarning madaniy identifikatsiyasini mustahkamlash hamda ularni global fuqarolik uchun tayyorlashda qanday rol oʻynashi hali ham nomaʼlumligicha qolmoqda.