“Nutq madaniyati va notiqning so‘z qo‘llash mahorati” (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada nutqning og‘zaki va yozma shakllari,  qay  darajada nutq madaniyatining mukammalligi haqida so‘z  yuritilgan. Shuningdek, notiqning so‘z qo‘llash mahorati  qanday  ekanligi  misollar tariqasida  ko‘rsatib berilgan.