Atrof-muhitni muhofaza qilishda xorij tajribasi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Atrof-muhitni muhofaza qilish bo‘yicha xorijiy tajriba butun dunyo bo‘ylab olimlar, siyosatchilar va atrof-muhitga qiziquvchilar uchun muhim ahamiyatga ega. Global ekologik muammolar davom etar ekan va kuchayib borar ekan, boshqa davlatlar tajribasidan o‘rganish va boshqa joylarda amalga oshirilayotgan samarali strategiyalarni har tomonlama tushunishni rivojlantirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqola atrof-muhitni muhofaza qilish bo‘yicha xorijiy tajribalarni o‘rganish va ularning ekologik siyosatni ishlab chiqishdagi oqibatlarini muhokama qilishga qaratilgan.