TEXNOLOGIYA FANIDA ROBOTOTEXNIKA O’QITISHNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablarida texnologiya darsi va sinfdan tashqari mashg’ulotlarda robototexnikani o’qitish asosida o’quvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish masalasidagi mulohazalar keltirilgan