Bolalar va oʻsmirlar orasida tashkilotchilik qobiliyatini rivojlantirish (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada bolalar va oʻsmirlar orasida tashkilotchilik qobiliyatini shakllantirishning bosqichlari, bu qobiliyatning ular hayotidagi ahamiyati, afzalliklari yoritib berilgan. Shuningdek, tashkilotchilik qobiliyatining oʻsib borishiga toʻsqinlik qiluvchi omillar ham koʻrsatilgan