«“KIMYO” FANINI OʻQITISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILI» (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada, umumiy oʻrta taʼlim maktablarida zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda Kimyo darsini oʻqitish hamda dars samaradorligini oshirish omillari haqida gap boradi.