ISLOM DININING GUMBAZI—BUXORO (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizning qadimiy sharqona ertaklar shahri Buxoroning tarixi, arablar bosqini, tabarruk zotlari, ulamolari, me`morchiligi aks ettirilgan.