"Golshteyn sigirlarning sut mahsuldorligiga tasir qiluvchi omillar" (Journal of Universal Science Research, 2023)
Dunyoda eng keng tarqalgan va eng sog'ilgan sigir zotlari tarixi g'alati darajada yaxshi hujjatlashtirilgan, garchi bu bizning davrimizdan oldin boshlangan bo'lsa ham. Bu asl friz mollarini zamonaviy Germaniyadan kelgan "migrantlar" bilan aralashtirish natijasida paydo bo'lgan golshteyn sigiri