Қалбакилаштирилган хужжатлар билан ишлашнинг техник криминалистик методикаси (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада Хужатларни техник тадқиқоти экспертизасининг обьекти бўлган қалбакилаштирилган хужжатларни аниқлаш, тадқиқот ўтказиш, текшириш учун фойдаланиладиган тадқиқот усуллари ва техник воситалар хақида батафсил баён этилган.