Прагматик стратегиялар танлови ва ўзаро мослашуви (Journal of Universal Science Research, 2023)
Прагматик таҳлилда мазмуннинг ифодаланиш йўллари тадқиқи назарда тутилиши маълум. Бироқ ушбу мазмун луғавий ва синтактик тузилмаларнинг маълум контекстида қўлланишига асосланади