O’ZBEK O’QUVCHILARIGA INGLIZ TILI RAVISH SO’Z TURKUMI GRAMMATIK XUSUSIYATLARINI O’RGATISHDA KOMMUNIKATIV MASHQLARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili va o’zbek tili ravish so’z turkumi taqqoslab, tahlil qilingan hamda uning grammmatik xususiyatlarini o’rgatish uchun kommunikativ mashqlar to’plamidan foydalanish yoritib berilgan.