O’ZBEKISTONDA BIZNESNI RIVOJLANTIRISH KO’RSATKICHLARI VA NATIJALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada biznesning nazariy va amaliy jihatlari va uning O’zbekiston iqtisodiyotida rivojlanish yo’llari va strategiyasini tanlash, tahlillar, strategik ma’lumotlarni yig’ish jadvallar tuzish, tasniflash, shuningdek, O’zbekistonda biznesni rivojlantirish ko’rsatkichlari va istiqbollarini dinamik o’zgarishlarini, prognozlash va taqqoslash ma’lumotlarni  taqdim etishda tez-tez foydalaniladigan grafiklar o’rganilgan.