TISH EMALINING YEMIRILISHIGA OLIB KELUVCHI OMILLAR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada tish emali tuzilishi va uning yemirilishiga olib keluvchi omillar, tish emalida apatit kristallarining hosil bo'lishi, emalni remineralizatsiya jarayonida ftorning roli taqdim etilgan