OLIY TA’LIMDA “BALIQLAR” SINFI MAVZUSINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O’QITISH. (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida zoologiya fanining “Baliqlar” mavzusini o‘qitishda innovatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalanish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda mazkur mavzuni an’anaviy o‘qitish jarayonida yuzaga keladigan didaktik muammolar tahlil qilinib, ularni bartaraf etishda interfaol metodlar hamda raqamli ta’lim vositalarining imkoniyatlari asoslab berilgan.