TIBBIY KIMYO FANINI O‘QITISHDA SIMULYATSION USULLARNING AHAMIYATI VA YUTUQLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada tibbiy kimyo fanini o‘qitishda simulyatsion texnologiyalar va virtual muhitlardan foydalanishning pedagogik ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari simulyatsion usullar talabalarning bilimni chuqur o‘zlashtirishiga xizmat qilishini ko‘rsatadi.