INGLIZ TILINI YOUTUBE ORQALI O‘RGANISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
: Ushbu maqolada YouTube platformasi orqali ingliz tilini o‘rganishning samaradorligi, afzalliklari va cheklovlari yoritilgan. Video asosidagi ta’limning o‘quvchilarning til kompetensiyasini rivojlantirishdagi o‘rni ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, YouTube resurslaridan samarali foydalanish bo‘yicha metodik tavsiyalar berilgan.