AKADEMIK LITSEYLARDA KIMYO FANINI O‘QITISHDA SIMULYATSION USULLARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada akademik litseylarning kimyo darslarida zamonaviy simulyatsion texnologiyalar va virtual laboratoriyalarni qo‘llashning metodik afzalliklari tahlil qilinadi. Simulyatsion usullarning o‘quvchilar tomonidan murakkab mavzularni o‘zlashtirish samaradorligiga ta’siri qiyosiy jadvallar va diagrammalar yordamida ko‘rsatib berilgan.