BIOLOGIYA FANLARINI O’QITISHDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH. (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada biologiya fanlarini o’qitishda interaktiv metodlardan foydalanishning ahamiyati va samaradorligi haqida malumotlar berilgan. Shuningdek, dars jarayonida interaktiv metodlardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari keltirib o’tilgan. Shu bilan birga interaktiv metodlardan foydalanishni takomillashtirish usullari yoritib berilgan.