TARBIYALANUVCHILARNING RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARGA ASOSLANGAN PEDAGOGIK FAOLIYATNI LOYIHALASH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlimda innovatsion texnologiyalar asosida ta’lim jarayonlarini tashkil etish va rivojlantirish usullari,  innovatsion boshqaruv funksiyalari va ta’lim jarayonlarida yuqori samaradorlikka erishish haqida ma’lumotlar berilgan