MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAQAMLI MUHITDA PEDAGOGLAR KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Tadqiqot maktabgacha ta’lim pedagoglarining raqamli kompetensiyasini rivojlantirishni o‘rganadi. Raqamli kompetensiya texnik bilim, pedagogik moslashuv va raqamli xavfsizlikni o‘z ichiga oladi. Modul asosidagi treninglar, raqamli portfoliolar va interaktiv kontent pedagog samaradorligini oshiradi. Natijalar professional rivojlanish, tashkilot qo‘llab-quvvatlashi va yoshga mos raqamli resurslar muhimligini ko‘rsatadi. O‘zbekiston sharoitida raqamli pedagogikani optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.