MAKTABGACHA TAʻLIM TASHKILOTLARINING MAKTAB BILAN HAMKORLIK ALOQALARINI OʻRNATISHIDA OILALARNING OʻRNI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari, umumiy o‘rta ta’lim maktablari va oila o‘rtasidagi o‘zaro hamkorlikning mazmun-mohiyati, bola rivojlanishida oilaning ishtiroki, uzluksiz ta’lim jarayonini ta’minlashda yangi yondashuvlar hamda samarali hamkorlik modellari tahlil qilingan.