MAKTABGACHA TA’LIMNI BOSHQARISH VA HAMKORLIK QILISHNING TA’LIM SIFATI HAMDA BOLALARRIVOJLANISHIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimini boshqarishning zamonaviy yondashuvlari, oila, mahalla va jamoatchilik bilan hamkorlik qilishning o‘rni hamda ushbu omillarning bolani har tomonlama rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil etiladi. Ta’lim jarayonini samarali tashkil etish uchun boshqaruvning ilmiy, tizimli, shaffof va hamkorlikka asoslangan tamoyillari muhim ekani asoslab beriladi.