MAKTABGACHA TAʼLIM TIZIMINI TRANSFORMATSIYALASH SHAROITIDA MILLIY ISLOHOTLAR VA XALQARO TAJRIBANING UYGʻUNLIGI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur tezisda maktabgacha taʼlim tashkilotlarining oila, mahalla, jamoatchilik tashkilotlari, davlat muassasalari hamda xususiy sektor bilan innovatsion hamkorligining yangi modellari yoritiladi. Hamkorlikning ko‘p darajali tizimi, ijtimoiy sheriklik mexanizmlari, resurs almashinuvi va integratsiyalashgan yondashuvlar orqali maktabgacha taʼlim sifatini oshirish masalalari ilmiy-amaliy asosda tahlil etiladi.