MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMI UCHUN MENEJMENT NAZARIYASI VA BOSHQARUVNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida menejment nazariyasi va boshqaruvning o‘ziga xos xususiyatlari ta’lim jarayonlarini samarali boshqarishni tashkil etishdan iborat ekanligi tahlil qilingan.