MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDA QO‘SHIMCHA TA’LIM XIZMATLARINI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida qo‘shimcha ta’lim xizmatlarini samarali tashkil etish masalalari yoritilgan. Unda zamonaviy globallashuv sharoitida bolalarning intellektual, ijodiy, jismoniy va ijtimoiy rivojlanishini ta’minlashda qo‘shimcha ta’limning o‘rni tahlil qilingan