MAKTABGACHA TAʼLIM TIZIMIDA BOLALARNI ERTA YOSHDAN TARBIYALASH TIZIMINI RIVOJLANTIRISHNING ASOSIY USTUVOR VAZIFALARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tizimida bolalarni erta yoshdan tarbiyalash tizimini rivojlantirishning asosiy ustuvor vazifalari ,va ota-onalar bilan oʻzaro hamkorlik ishlarini samarali tashkil qilish haqida aytib oʻtilgan.