BOLALARNING INTELLEKTUAL, HISSIY VA RAQAMLI KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA O‘YIN, HOBBI VA FAOLIYATNING ASOSIY YO’NALISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
mazkur maqolada bolalarning intellektual, hissiy va raqamli kompetensiyalarini rivojlantirishda o‘yin, hobbi va faoliyatning integratsiyasi haqida fikr mulohazalar yuritiladi.