UZLUKSIZ MALAKA OSHIRISH TIZIMINI YARATISHDA BOLA HUQUQLARINI OQITISHNIN SAMARALI YO‘LGA QO‘YISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola uzluksiz malaka oshirish tizimini yaratishda bola huquqlarini oqitishnin samarali yo‘lga qo‘yish qo‘yishning nazariy-metodologik asoslariga bag‘ishlangan. Globallashuv va texnologiyalarning jadal rivojlanishi sharoitida kadrlarning kasbiy kompetensiyalarini muntazam yangilab borish zarurati dolzarb muammo hisoblanadi.