“BOLA HUQUQLARINING KAFOLATLARI TO‘G‘RISIDA” GI QONUNNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada “Bola huquqlarining kafolatlari to‘g‘risida”gi Qonunning ahamiyati haqida so‘z boradi.