XALQARO HAMJAMIYATDA BOLA HUQUQLARINI HIMOYA QILISHNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada Xalqaro hamjamiyatda bola huquqlarini himoya qilish masalalari hamda xalqaro tashkilotlarning shu yo‘nalishdagi  faoliyatlari to‘g‘risida yoritib oʻtilgan.