MAKTABGACHA TAʼLIM TIZIMIDA MILLIY QADRIYATLAR VA GLOBAL KOMPETENSIYALARNI TADBIQ ETISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu  ilmiy-nazariy va amaliy  ahamiyatga ega boʻlgan maqola,  oʻzining kasbiy malakasini oshirishib boruvchi maktabgacha taʼlim muassasalari tizimida faoliyat olib borayotgan xodimlarga moʻljallangan boʻlib, global kompetensiyalarni bu boradagi bilimlarni amaliyotga tatbiq etishda, milliy qadriyatlar asosida umuminsoniy fazilatlarni va taʼlimiy tamoyillarni rivojlantiruvchi metodlardan foydalanishi mumkin.