MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA RAHBAR IMIDJI TUSHUNCHASI VA UNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida rahbar imidji va uning ahamiyati haqida aytib oʻtilgan