TILGA OʻRGATISH JARAYONIDA TAʼLIMIY VA TARBIYAVIY KOMPITENSIYALARNI TARBIYALANUVCHILARDA XORIJ TAJRIBALARI ASOSIDA SHAKLLANTRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ikkinchi tilga oʻrgatishda tarbiyalanuvchilarning taʼlimiy va tarbiyaviy kompetensiyalarni tarbiyalanuvchilarda xorij tajribalari asosida shakllantirish taʼlimiy faoliyatlarni samarali tashki qilish haqida aytib oʻtilgan.