RAQAMLI TEXNLOGIYALARNING INKLYUZIV TA’LIM RIVOJIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning  inklyuziv ta’lim rivojiga ta’siri, shu jumladan,  inklyuziv ta’limning ochiq, adolatli, moslashuvchan va samarali  bо‘lishida raqamli texnologiyalarning о‘rniga  oid tahliliy  mulohazalar  о‘rin olgan.