BOLALAR HUQUQINI HIMOYALASH-YANGI O‘ZBЕKISTON MILLIY STRATЕGIYASIDA MUHIM YO‘NALISHIDIR (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqola xalqaro munosabatlarning transformatsiya bo‘layotgan davrda Barqaror Rivojlanishni ta’minlashda bolalar xuquqlarini O‘zbekiston misolida barcha jaxon maydonidagi davlatlar strategiyasida xuquqiy tomonidan ko‘rib chiqilishiga bag‘ishlangan