«TIBBIY BIOLOGIYA UMUMIY GENETIKA» FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda «Tibbiy biologiya Umumiy genetika» fanini o'qitishda innovatsion texnologiyalarni tadbiq etishdan foydalanishda ilm-fan va texnologiyalarning tezkor rivojlanishi, fanlarga singdirilgan faol bilimlar, yangiliklar bilan izchil  tanishtiri borishi, talabalarda hayotiy va kasbiy faoliyatni tashkil etish uchun  zarur ma'lumotlarni izchil, uzluksiz, ularning maqsadli shakllanishlariga erishish zaruriyati masalalari talqin qilingan.