«SCAMPER» УСУЛИ ОРҚАЛИ ТАЛАБАЛАРДА ОСТЕОАРТРОЗ КАСАЛЛИГИНИНГ РАЦИОНАЛ ФАРМАКОТЕРАПИЯСИ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Тиббиёт йўналишидаги ОТМларда клиник фанлар бўйича амалий машғулотларда талабани маълумотларни таҳлил эта билиш, ҳолатни баҳолаш ва тўғри қарор қабул қилишга йўналтира оладиган замонавий таълим технологияларидан фойдалана билиш педагогиканинг долзарб муаммоларидан бири. "SCAMPER" технологиясини клиник фармакология фанидан амалий машғулотларда қўллаш талабаларнинг касалликларда рационал фармакотерапия танлаш компетенциясини ривожлантириш имконини беради.