XALQ TABOBATINING ZAMONAVIY FARMAKOLOGIYADAGI O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2025)
So‘nggi yillarda tibbiyotda tabiiy manbalarga asoslangan dori vositalariga bo‘lgan qiziqish ortib bormoqda. Xalq tabobati insoniyat tarixida eng qadimiy davolash tizimlaridan biri bo‘lib, u o‘simliklar, hayvon mahsulotlari va tabiiy minerallarga asoslangan