САМАРҚАНД ВИЛОЯТИДА ЖИГАР НОАЛКОГОЛ ЁҒ ХАСТАЛИГИ ВА ЎТ ХАЛТА ТОШ КАСАЛЛИКЛАРИНИНГ КЛИНИК-ЛАБОРАТОР ПАРАЛЛЕЛЛАРИНИ ЎЗИГА ХОС КЕЧИШИНИ ЎРГАНИШ. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Самарканд вилоятида жигар ноалкогол ёг хасталиги ва ўт халта тош касалликларининг клиник - лаборатор парелелларини ўзига хос кечишини  ўрганиш.