GERIATRIYA AMALIYOTIDA POLIPRAGMAZIYA: MUAMMO VA ECHIMLAR (Journal of Universal Science Research, 2025)
Geriatrik bemorlarda polipragmaziyaning salbiy ta’sirlarini aniqlash, uning asosiy muammolarini tahlil qilish va samarali echimlar hamda boshqaruv usullarini ishlab chiqish orqali bemorlarning dori vositalaridan xavfsiz va oqilona foydalanishini ta’minlash