BOLALARDA O‘TKIR OBSTRUKTIV BRONXITDA SALBUTAMOL DORI VOSITASINI QO‘LLASHNING AFZALLIKLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
O‘tkir obstruktiv bronxit bilan  og‘rigan bolalarda salbutamol dori vositasin qo‘llashning afzalliklarini o‘rganish.