KVINOA (Chenopodium quinoa Willd.)NING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda qishloq xo‘jaligi ekini bo‘lgan kvinoa o‘simligining tarkibi hamda dorivorlik xususiyatlari, oziq-ovqat sanoatida qo‘llanilishi haqida olimlarning tadqiqotlari natijasida olingan ma’lumotlar keltirilgan.