INDAU (Eruca Sativa Mill.)- ISTIQBOLLI DORIVOR O‘SIMLIK (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda hozirgi kunda ko‘plab davlatlarda sabzavot ekini sifatida qo‘llanilib kelinayotgan indau o‘simligining dorivorlik xususiyatlari va uning tarkibi, foydalilik xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan.